082-PA291699

Over Fysiotherapie M. Leerkes

Fysiotherapie M. Leerkes is gevestigd aan de Dr.A.Arienstraat 12 in Steenderen. Achter de oude voorgevel vindt u een modern ingerichte praktijkruimte met behandelkamers, wachtruimte, kleedkamer en een grote oefenzaal. Alles is gelijkvloers, waardoor de praktijk goed toegankelijk is voor mensen met een rollator of rolstoel.

De Praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een enthousiast team van 3 fysiotherapeuten en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. De praktijk is gecertificeerd volgens het HKZ.

U wordt behandeld volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden, o.a. Mulligan-concept, stress gerelateerde aanpak, Medical Taping, methode McKenzie en Cranio Sacraal Therapie.

Tevens kunt u een beweegprogramma bij ons volgen. Beweegprogramma’s zijn behandelprogramma’s die zijn toegespitst op een aandoening (b.v. COPD), waarbij groepsgewijs geoefend wordt. Voorafgaand aan het programma, tussentijds en na afloop worden testen gedaan om de voortgang te kunnen meten.

Natuurlijk volgen onze fysiotherapeuten verschillende na- en bijscholing. De praktijk beschikt over afgesloten behandelruimten waardoor uw privacy is gewaarborgd. Tevens houden wij ons aan de richtlijnen van de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens).

Wij zijn een FysoptimapraktijkFys’optima is een samen-werkingsverband van meer dan 170 fysiotherapiepraktijken. De samenwerking bestaat uit het delen van kennis en middelen met elkaar. Hierdoor kan er meer tijd en aandacht aan u als patiënt geboden worden. Kijk op http://www.fysoptima.nl/wie-zijn-wij/

DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie):
Rechtstreeks naar de fysiotherapeut

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut.
Natuurlijk mag u eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel.
De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

  • Maak een afspraak